top of page

Hammaslääkäripalvelut

 

Yleishammashoito

Terve suu on hyvinvoinnin ja yleisterveyden olennainen osa. Terveen suun saavuttamiseen ja ylläpitoon tarjoamme kattavat yleishammashoitopalvelut.

 

 • Hampaiden tarkastukset

 • Röntgenkuvat

 • Paikkaukset

 • Juurihoidot

 • Hampaan poistot

Tarjoamme maksuttoman kotihoidon ohjeistus käynnin. Siirry ajanvaraukseen painamalla tästä.

 

Hammassimplantti

Mikä on hammasimplantti?

Hammasimplantti on titaanista valmistettu keinojuuri, joka asennetaan leukaluuhun. Implantin pinta on karhennettu, jolloin siihen saadaan laaja pinta-ala luutumista varten. Nykyaikaiset implantit luutuvat tiukasti kiinni leukaluuhun. Normaalitapauksissa implantti luutuu lähes 100 % varmuudella. Uudet implantit mahdollistavat implantoinnin myös yhä vaikeammissa tapauksissa.

Hammasimplantti tuntuu omalta hampaalta ja on kiinteästi osa sinua. Implanttien päälle voidaan rakentaa erinomaisesti paikallaan pysyviä yksittäisiä tekohampaita tai hammassiltoja. Kokoproteesit voidaan myös kiinnittää tukevammin paikalleen hammasimplanttien avulla. Erityisesti ns. mini-implantteja käytetään kokoproteesien kiinnittämiseen niiden edullisemman hinnan vuoksi.

Hammasimplantin perusrakenteeseen kuuluu leukaan upotettava (1) implantti eli fikstuura. Luutumisen jälkeen implanttiin kiinnitetään (2) jatke eli abutmentti. Jatkeen päälle valmistetaan varsinainen hampaan näköinen valkoinen (3) kruunu.

Image by Jonathan Borba
Invisalign kalvo-oikomishoito

Invisalign: Huomaamaton ja Tehokas Kalvo-Oikomishoito

Invisalign on moderni hammaslääketieteellinen hoitomenetelmä, joka tarjoaa vaihtoehdon perinteisille metallisille hammasrautoille. Se on suunniteltu erityisesti niille, jotka etsivät huomaamatonta ja mukavaa tapaa korjata hampaiden asentoa. Invisalign-kalvo-oikomishoito perustuu läpinäkyviin muovikalvoihin, jotka ohjelmoidaan siirtämään hampaita vähitellen haluttuun asentoon. Tämä artikkeli tarjoaa kattavan yleiskuvan Invisalign-hoidosta ja sen eduista.

Miten Invisalign Toimii

Invisalign-hoidon ensimmäinen vaihe on hammaslääkärin tai ortodontin arviointi. He suunnittelevat yksilöllisen hoitosuunnitelman potilaan hampaiden korjaamiseksi. Tämän jälkeen valmistetaan sarja läpinäkyviä muovikalvoja, jotka on valmistettu potilaan hampaiden tarkkojen mittatietojen perusteella.

Jokainen kalvo on suunniteltu siirtämään hampaita hieman haluttuun suuntaan. Potilaan tulee vaihtaa kalvoa noin yhden tai kahden viikon välein, jolloin hampaiden liike etenee asteittain. Hoitojakso kestää yleensä useita kuukausia tai jopa vuosia riippuen hampaiden alkutilanteesta.

Invisalign Consultation
Proteettinen hammashoito

Keraaminen kruunu on käytössä kuin oma hammas. Hammasproteesin valmistaminen toteutetaan yhteistyössä hammaslaboratorion kanssa. Hammaslääkäri tekee tutkimukset ja ottaa jäljennöksen, jonka perusteella hammasteknikko valmistaa proteesin hammaslaboratoriossa. Proteesin valmistamisen jälkeen se sovitetaan potilaan suuhun ja hammaslääkäri voi viimeistellä vielä proteesin muotoilua istuvuuden varmsitamiseksi.

 

Tarjontaamme kuuluvat mm.

 

 • koko- ja osaproteesit,

 • hammassillat

 • yksittäiset hammaskruunut

 • laminaatit

 • purentakiskot.

Tarjoamme maksuttoman proteettisen hammashoidon konsultaatio käynnin.

Siirry ajanvaraukseen painamalla tästä.

Esteettinen hammashoito

Esteettisen hoidon tarkoitus on ylläpitää ja korjata hampaiden ulkonäköä. Luonnollisen kaunis ehjä hammasrivistö vapauttaa hymyilemään ja samalla se myös motivoi pitämään huolta suun yleisestä hyvinvoinnista.

Tummuneita tai laikukkaita hampaita voidaan vaalentaa, tai vahingoittunut hampaan pinta tai koko hammas voidaan korvata posliinisella laminaatilla tai kruunulla.

 

Esteettistä hammashoitoa antavat hammaslääkärit, mutta esimerkiksi hampaiden puhdistusta ja valkaisuhoitoja voi antaa myös suuhygienisti.

Tarjoamme maksuttoman esteettisenhammashoidon konsultaation.

Siirry ajanvaraukseen painamalla tästä.

Enlighten Hampaiden Valkaisu

Tummuneita ja laikkuneita hampaita voidaan hoitaa turvallisesti ja tehokkaasti valkaisemalla. Valkaisuhoidot ovat yleistyneet viimevuosina nopeasti ja käytettävät menetelmät ja aineet ovat kehittyneet.

 

Clinica Medicodental SInervossa on käytössä Iso-Britanniassa ja USA:ssa suurta suosiota saavuttanut Enlighten valkaisumenetelmä. Enlighten on hammaslääkäreiden kehittämä valkaisu menetelmä joka on jo n. 3000 hammaslääkärin käytössä. Enlighten tunnetaan maailman parhaana ja tehokkaimpana hampaiden valkaisu menetelmänä.

 

Hoito koostuu kotona suoritettavasta valkaisuhoidosta sekä vastaanottovalkaisusta. Kokonaisuudessa hoitoon kuluu aikaa noin 3-4 viikkoa. Enlighten valkaisu on maailman ainoa valkaisu joka tarjoaa B1 vaaleustakuun eli hampaiden värisävy muuttuu ainakin 12-13 astetta vaaleammaksi, mutta parhaimmillaan on saavutettu jopa 18 sävyasteen muutoksia.

 

Miten Enlighten Evolution3 valkaisu eroaa muista?

 • B1 vaaleustakuu eli tulokset voidaan ennustaa

 • Ei ruokavaliorajoituksia

 • Yksinkertainen menetelmä - ei iensuojauksia, ei lamppuja, ei dehydraatio valkaisua, ei ienvaurioita

 • Minimaalinen vihlonta

 • Pysyvät tulokset

Jos olet kiinnostunut hampaiden valkaisusta niin kerromme mielellään lisää Enlighten valkaisusta. Tarjoamme maksuttoman valkaisu konsultaatio käynnin. Siirry ajanvaraukseen painamalla tästä.

 

Esimerkki Enlighten valkaisuhoidon tuloksesta

Dr. Pekka Sinervo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajanvaraus:

Vastaanottoajat klinikalle (+34) 679 44 08 51 / (+34) 952 46 11 07

NETTIAJANVARAUS

 

 • Hammaslääkäri ja lääkäri
   

 • Laillistettu hammaslääkäri Suomessa, Espanjassa ja Isossa-Britanniassa.
   

 • Valmistunut hammaslääkäriksi v. 1991

Dr. Liisa Varjosaari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajanvaraus:

Vastaanottoajat klinikalle (+34) 679 44 08 51 / (+34) 952 46 11 07

NETTIAJANVARAUS

 

 • Hammaslääkäri
   

 • Laillistettu hammaslääkäri Suomessa, Espanjassa
   

liisa_varjosaari.jpg
bottom of page