top of page

Hampaiden Valkaisu - Top 5 kysymystä


1. Onko hampaiden valkaisu turvallista? - Hampaiden valkaisu voidaan tehdä täysin turvallisesti. Hampaiden valkaisussa käytetyt aineet ovat olleet hammashoidossa käytössä jo satoja vuosia. Tutkimukset ovat osoittaneet että tietyillä valkaisuaineilla on jopa positiivinen vaikutus suun terveyteen. Turvallinen hampaiden valkaisu edellyttää kuitenkin sitä että tekijänä on suunterveydenhoidon ammattilainen eli hammaslääkäri. Hammaslääkäri osaa varmistaa että käytettävä menetelmä on turvallinen.

2. Sattuuko hampaiden valkaisu? - Lähestulkoon kaikki valkaisuhoidot voivat aiheuttaa hampaiden vihlontaa. Vihlonta saadaan kuitenkin minimoitua tai estettyä kokonaan käyttämällä oikeaa valkaisu menetelmää. Oikeassa menetelmässä on tehokkaat vihlonta estävät tuotteet ja valkaisugeeli konsentraatiot ovat alhaiset (EU direktiivin mukaan maksimissaan 6% vetyperoksidi).

3. Kuinka paljon hampaat vaalenevat? - Tehokkaan ja luotettavan hampaiden valkaisun tärkein ominaisuus on se että hampaiden vaalenemisaste voidaan ennustaa. Tehokkaalla valkaisu menetelmällä saadaan hampaat vaalenemaan luotettavasti VITA B1 sävyyn.

4. Vaalenevatko paikat ja kruunut? - Paikat ja muut suussa olevat keinotekoiset materiaalit eivät vaalene. Hampaiden valkaisun jälkeen paikkoja voidaan kuitenkin helposti vaihtaa tai päällystää vaaleammalla paikkamateriaalilla.

5. Kuinka kauan valkaisutulos pysyy? - Valkaisutuloksen pysyvyys riippuu käytetystä menetelmästä. Tiettyjen valkaisumenetelmien valkaisutulokset ovat hyvin pitkäkestoisia (useita vuosia). Yksinkertaisella ylläpidolle tulokset ovat täysin pysyviä.

Käytössämme on Enlighten hampaiden valkaisu. Kerromme mielellään lisää menetelmästä. Lisää tietoa löydät myös täältä -->


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page